Jobb för européer

Många tyska företag letar efter internationell arbetskraft.
Den internationella arbetskraften söker jobb.
Tyska startup-företag erbjuder 1000 jobb under ett års tid - för Europa!

Varför gör vi det här? Har du hemlängtan?

Företag: Lägg till era jobbannonser kostnadsfritt här!

Har du arbetstillfällen för internationella arbetssökanden? Börja här!

Lägg till en jobbannons

Har du hemlängtan?

Våra tips som får Tyskland att kännas som hemma

Lär dig mer


Många internationella och lokala företag samarbetar för att nå ett och samma mål: att överbrygga klyftan mellan behovet av utländsk arbetskraft och utländska arbetssökanden som letar efter jobb i Tyskland. Alla arbetsgivare har kvalificerade jobberbjudanden för européer vars modersmål är relevant för deras verksamhet, vare sig de är tjänsteleverantörer eller återförsäljare.

Sponsrad av


Rekrytering av internationell arbetskraft i Europa ökar hela tiden. Med ett ökat intresse för våra grannländer, bättre rörlighetsmöjligheter tack vare öppna gränser och arbetsvisumens försvinnande kan européer inte enbart resa mer, utan även flytta mer spontant till ett annat land för att skaffa arbetserfarenhet och upptäcka en ny arbetskultur.

Tyskland är ett land med många möjligheter och har många heltids- och deltidsjobb att erbjuda. Många startup-företag grundas i Tyskland och letar efter internationell arbetskraft för att fullborda sina flerspråkiga team. Tysklands start-up företag är ledande i Europa med fästen i storstäder såsom Berlin, Hamburg, München eller Frankfurt. Dynamiska städer med många arbetsmöjligheter för utländsk arbetskraft utgör ett attraktivt val för många europeiska jobbsökanden.

Jobberbjudanden i Tyskland innefattar poster som förutsätter professionell erfarenhet samt jobb för nyutexaminerade i många olika arbetsområden. Du hittar försäljningsjobb, IT-poster, möjligheter inom marketing och community management och mycket mer.

Kunskaper i tyska är inte nödvändigtvis ett krav. Vad du troligen behöver, förutom ditt yrkeskunnande och ditt modersmål, är goda kunskaper i engelska. Det finns gott om möjligheter för jobbsökanden som talar spanska, italienska, franska och många andra språk.

Ögna igenom jobberbjudanden som postas dagligen och som passar dina kvalifikationer. Du kan söka jobb efter språk, och välja att enbart visa spanska, engelska, portugisiska eller italienska jobb i Tyskland. Det finns många möjligheter för européer vars modersmål är efterfrågat på den internationella arbetsmarknaden.

Tyska arbetsgivare och tyska företag letar i större utsträckning efter utländsk arbetskraft för att underlätta internationaliseringen av deras produkter och tjänster. Dock kan rekryteringsprocessen vara svår och utmanande eftersom resurserna för rekrytering av europeisk arbetskraft ofta är begränsade och inte alltid effektiva. För att göra det lättare och smidigare för tyska internationella företag att hitta de rätta kandidaterna erbjuder vi en rekryteringsplattform som riktar sig till europeiska arbetssökanden, som utöver deras yrkeskunnande är kapabla att anpassa och lokalisera produkter och tjänster för den globala marknaden. Behovet av anställda som talar främmande språk kan uppstå såväl inom tyska startup-företag som inom väletablerade tyska företag.