Työpaikat Saksassa on hanke, josta vastaa
bab.la GmbH
Alter Fischmarkt 5
20457 Hampuri
Saksa

Toimitusjohtaja: Judith Pearsall, Colleen Scollans, Patrick Uecker

Ota yhteyttä:
Sähköposti: info [at] bab [piste] la
Puhelin: +49 40 707080950

Mainosrekisteri:
Amtsgericht Hamburg, HRB 101207
Y-tunnus: DE257395350

Design & grafiikat: Ventylator

Sisällöstä vastaa noudattaen Saksan lain pykälää § 6 MDStV Patrick Uecker. Yksityissivuilla, viesteissä, kielivisoissa sekä foorumeilla käyttäjät (kirjoittajat) ovat vastuussa sisällöstä, eikä bab.la vastaa näiden kirjoitusten sisällöstä.

Oikeudelliset tiedot
Emme ole vastuussa tietojen täsmällisyydestä, joka esiintyy sivuillamme. Ole hyvä ja lue käyttäjäehdot läpi. Kaikki oikeudet pidätetään koskien kuvia, grafiikkaa ja tekstejä.
Jotkin kohdat sivuilla ovat tekijänoikeuksien alla (C) 1996-2007, jotka ovat Amazon.com, Inc tai heidän partnereiden omistuksessa.
Jotkin sivun osat sisältävät linkkejä muille rekisteröityneille ja suojattuille tuotemerkeille. Esimerkkejä tuotemerkeistä: Test of English as a Foreign Language, TOEFL, GMAT, Graduate Record Examination, GRE, Test of English for International Communication, TOEIC, Test of Spoken English, TSE, Test of Written English, and TWE, SAT, SAT I, LSAT. Nämä tuotemerkit kuuluvat tekijänoikeuksien alle eikä bab.la ole osallisena niissä.

Vastuuvapautus
Emme ole vastuussa mistään sivustomme ulkopuolisesta sisällöstä (kolmannen osapuolen internet-sivuista). Tämä vastuuvapauslauseke koskee kaikkia verkkoalueeltamme löytyviä linkkejä sekä niiden sivustojen sisältöä joihin meillä ei ole suoraa määräysvaltaa. Pyydämme käyttäjiä raportoimaan linkeistä, jotka johtavat sopimattomille, loukkaaville tai laittomille sivustoille tämän yhteydenottolomakkeen kautta.

Yritykset: lisätkää työpaikkailmoituksenne tänne maksutta!

Paikkoja vapaana kansainvälisille hakijoille? Aloita tästä!

Lisää työpaikkailmoitus

Vaivaako koti-ikävä?

Vinkkimme, joiden avulla Saksa tuntuu kodilta

Opi lisää


Useat kansainväliset ja paikalliset yritykset ovat yhdistäneet voimansa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi: tavoitteena on tuoda yhteen ulkomaalaisia työntekijöitä tarvitsevat yritykset ja ulkomaalaiset työntekijät, jotka etsivät töitä Saksasta. Oli työnantaja sitten palveluntarjoaja tai jälleenmyyjä, ne tarjoavat työpaikkoja eurooppalaisille, joiden äidinkieli on välttämätön yrityksen toiminnalle.

Tuki