Töitä eurooppalaisille

Monet saksalaiset yritykset etsivät kansainvälistä työvoimaa.
Monet kansainväliset työntekijät etsivät töitä.
Saksalaiset startup-yritykset tarjoavat 1000 työpaikkaa vuoden aikana - Eurooppaa varten!

Miksi teemme tämän? Vaivaako koti-ikävä?

Yritykset: lisätkää työpaikkailmoituksenne tänne maksutta!

Paikkoja vapaana kansainvälisille hakijoille? Aloita tästä!

Lisää työpaikkailmoitus

Vaivaako koti-ikävä?

Vinkkimme, joiden avulla Saksa tuntuu kodilta

Opi lisää


Useat kansainväliset ja paikalliset yritykset ovat yhdistäneet voimansa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi: tavoitteena on tuoda yhteen ulkomaalaisia työntekijöitä tarvitsevat yritykset ja ulkomaalaiset työntekijät, jotka etsivät töitä Saksasta. Oli työnantaja sitten palveluntarjoaja tai jälleenmyyjä, ne tarjoavat työpaikkoja eurooppalaisille, joiden äidinkieli on välttämätön yrityksen toiminnalle.

Tuki


Ulkomaisen työvoiman käyttö Euroopassa on kasvussa. Naapurimaita koskevan kasvavan kiinnostuksen sekä avoimen liikkuvuuden ja työviisumien tarpeen katoamisen myötä eurooppalaiset eivät ainoastaan matkaile aiempaa useammin, mutta he myös muuttavat aiempaa spontaanimmin toiseen maahan hankkiakseen ammatillista kokemusta ja tutustuakseen uuteen työkulttuuriin.

Saksa on monien mahdollisuuksien maa, jossa on tarjolla useita kokopäivä- ja osa-aikatöitä. Monet start-up-yritykset on perustettu Saksassa, ja niiden monikieliset tiimit tarvitsevat kansainvälisiä työntekijöitä. Saksalaiset start-up-yritykset ovat johtavia Euroopassa, ja niillä on tukikohtia suurissa kaupungeissa kuten Berliinissä, Hampurissa, Münchenissä ja Frankfurtissa. Dynaamiset kaupungit, joissa on paljon työmahdollisuuksia ulkomaalaisille työntekijöille, ovat varteenotettava vaihtoehto monille eurooppalaisille työnhakijoille.

Työpaikat Saksassa sisältää sekä ammatillista kokemusta vaativia työtarjouksia että uraansa aloitteleville sopivia tarjouksia monilta ammattialoilta, muun muassa myyntityöstä, tietotekniikan alalta, markkinoinnista ja yhteisöjen hallinnasta.

Saksan kielen taito ei ole aina vaatimuksena, sillä tavallisesti ammatillisten taitojen lisäksi tarvitaan hyvä englannin kielen taito ja äidinkielen taito. Tarjolla on paljon mahdollisuuksia äidinkielenään espanjaa, italiaa tai ranskaa puhuville sekä monia muita kieliä puhuville kaikkialta Euroopasta.

Selaa työpaikkailmoituksia, jotka julkaistaan päivittäin ja jotka sopivat sinun hakijaprofiilisi. Voit hakea työpaikkailmoituksia kielen perusteella, niin että näet ainoastaan espanjankieliset, englanninkieliset, portugalinkieliset tai italiankieliset työpaikat Saksassa. Saatavilla on paljon mahdollisuuksia eurooppalaisille, joiden äidinkieli on kysytty kansainvälisillä markkinoilla.

Saksalaiset työnantajat ja saksalaiset yritykset etsivät enenevissä määrin ulkomaalaisia työntekijöitä kansainvälistääkseen tuotteitaan ja palvelujaan. Rekrytointiprosessi voi kuitenkin olla vaikea ja haasteellinen, sillä rekrytointiresurssit eurooppalaisten työntekijöiden palkkaamista varten ovat usein rajalliset eivätkä välttämättä kovin tehokkaat. Jotta saksalaisten kansainvälisten yritysten olisi helpompaa ja nopeampaa löytää sopivia hakijoita lyhyessä ajassa, olemme kehittäneet rekrytointialustan. Alusta on tarkoitettu eurooppalaisille työnhakijoille, jotka, ammatillisten taitojensa lisäksi, pystyvät sopeuttamaan ja lokalisoimaan tuotteet ja palvelut kansainvälisiä markkinoita varten. Vieraita kieltä puhuvien työntekijöiden tarve voi koskea yhtä hyvin saksalaisia start-up-yrityksiä kuin pitkäikäisempiäkin saksalaisyrityksiä.