Locuri de muncă pentru europeni

Multe companii germane sunt în căutare de angajați din străinătate.
Mulți oameni sunt în căutare de locuri de muncă internaționale.
Start-up-urile germane oferă 1000 de joburi anual - pentru întreaga Europă!

De ce facem asta? Ți-e dor de casă?

Companii: Adăugați ofertele dumneavoastră de locuri de muncă aici, gratuit!

Aveți locuri de muncă libere pentru candidați internaționali? Nu mai așteptați!

Publică o ofertă de muncă

Ți-e dor de casă?

Sfaturile noastre pentru a te simți ca acasă în Germania

Află mai mult


Câteva companii, naționale sau internaționale, s-au strâns pentru a îndeplini un singur obiectiv: a acoperi golul între nevoia de angajați străini și străinii care sunt în căutare de locuri de muncă în Germania. Indiferent dacă angajatorul este un ofertant de servicii sau un distribuitor de produse, toți au oferte de locuri de muncă calificare pentru europenii cu o limbă maternă relevantă nevoilor lor de business.

Susținut de


Ocuparea forței de muncă cu străini a crescut foarte mult în Europa. Prin creșterea interesului în țările vecine și prin facilitarea mobilității datorită deschiderii granițelor și a eliminării permiselor de muncă, europenii pot nu doar să călătorească mai mult și mai ușor dar se pot și muta în mod spontan într-o țară diferită pentru a obține experiență profesională și a descoperi o nouă cultură.

Germania este o țară cu multe oportunități și oferă multe locuri de muncă cu normă întreagă sau cu normă redusă. Multe start-up-uri sunt fondate în Germania și sunt în căutare de angajați internaționali pentru a își întregi echipele multilingve. Start-up-urile germane dominante în Europa și sunt localizate în orașe precum Berlin, Hamburg, Munich sau Frankfurt. Orașele dinamice cu multe oportunități de angajare pentru străini sunt o alegere atractivă pentru mulți europeni în căutare de un loc de muncă.

Ofertele de muncă în Germania includ posturi de înaltă calificare precum și locuri de muncă pentru absolvenți, în toate domeniile profesionale. Veți găsi oferte de muncă pentru vânzări, posturi în IT, marketing și de management comunitar.

A vorbi limba germană nu este mereu o cerință, un nivel bun al limbii engleze și limba maternă sunt de obicei tot ce ai nevoie, alături de abilitățile profesionale. Veți găsi multe oportunități pentru vorbitorii nativi de spaniolă, italiană sau franceză, precum și pentru alte limbi europene.

Căutați printre ofertele de locuri de muncă adăugate zilnic, ce se potrivesc calificărilor dumneavoastră. Puteți filtra anunțurile după limba dorită, astfel încât acestea pot include fie numai posturile în spaniolă, engleză, portugheză sau italiană, în Germania. Veți găsi multe oportunități pentru europenii a căror limbă maternă este competitivă la nivel internațional.

Angajatorii germani și companiile germane caută din ce în ce mai mulți angajați străini pentru a facilita internaționalizarea produselor și serviciilor lor. Procesul de recrutare se poate dovedi însă dificil și incomod, deoarece resursele de recrutare disponibile angajatorilor sunt limitate și nu întotdeauna eficiente. Pentru a facilita și a accelera procesul de găsire a candidaților potriviți de către companiile germane internaționale, oferim o platformă de recrutare ce se adresează europenilor ce își caută un loc de muncă și care totodată, mai departe de abilitățile profesionale, au și capacitatea de a adapta și localiza produsele și serviciile dumneavoastră pe piața globală. Nevoia de vorbitori de limbi străini a apărut atât în cadrul start-up-urilor germane cât și în companiile germane de mari dimensiuni.