Stillinger for europeere

Mange tyske bedrifter leter etter internasjonal arbeidskraft.
Mange internasjonale arbeidstakere søker jobb.
Tyske startup-bedrifter tilbyr 1000 jobber i løpet av et år - i Europa!

Hvorfor gjør vi dette? Har du hjemlengsel?

Bedrifter: legg ut din jobbannonse kostnadsfritt her!

Har du en ledig stilling for internasjonale søkere? Begynn her!

Legg ut jobbannonse

Har du hjemlengsel?

Våre tips til hvordan du får Tyskland til å føles som hjemme

Lær deg mer


Mange internasjonale og lokale bedrifter samarbeider for å nå ett og samme mål: å bygge bro mellom behovet for utenlandsk arbeidskraft og utenlandske arbeidssøkere som leter etter jobb i Tyskland. Enten arbeidsgiverne er tjenesteleverandører eller detaljhandlere, har de alle relevante jobbtilbud til europeere med morsmål som er relevante for deres bedrifter.

Sponset av


Rekruttering av internasjonal arbeidskraft i Europa øker stadig. Med en voksende interesse for våre naboland og lettere mobilitet landene imellom, takket være åpne landegrenser og arbeidsvisumets bortgang, har ikke europeere bare muligheten til å reise mer; de kan også spontant flytte til et annet land for å skaffe arbeidserfaring og oppleve en ny arbeidskultur.

Tyskland er et land med mange muligheter og tilbyr mange heltids- og deltidsjobber. Mange startup-bedrifter grunnlegges i Tyskland og leter etter internasjonal arbeidskraft for å fullbyrde sine flerspråklige team. Den tyske startup-scenen er ledende i Europa, med hovedfeste i storbyer som Berlin, Hamburg, München eller Frankfurt. Dynamiske byer med mange muligheter for utenlandske arbeidstakere er attraktive for et stort antall europeiske jobbsøkere.

Jobbtilbud i Tyskland inkluderer stillinger som forutsetter erfaring så vel som jobber for nyutdannede innenfor mange ulike fagfelt: salg, IT, markedsføring, ledelse og mye mer.

Å snakke tysk er ikke alltid et krav: Det som vanligvis skal til er et godt engelsknivå, i tillegg til faglige ferdigheter. Det finnes nok av muligheter for jobbsøkere fra hele Europa, med spansk, italiensk, fransk eller andre morsmål.

Se gjennom jobbtilbud som legges ut daglig og som passer til dine kvalifikasjoner. Du kan filtrere jobbsøket etter språk og velge å kun vise spanske, engelske, portugisiske eller italienske jobber i Tyskland. Det finnes mange muligheter for europeere med morsmål som er ettertraktede på det internasjonale arbeidsmarkedet.

Tyske arbeidsgivere og tyske bedrifter leter i større grad etter utenlandsk arbeidskraft for å gjøre internasjonaliseringen av sine produkter og tjenester lettere. Dog kan rekrutteringsprosessen være vanskelig og utmattende, ettersom ressursene for rekruttering av europeisk arbeidskraft ofte er begrensede og lite effektive. For å gjøre det enklere og smidigere for internasjonale bedrifter i tyskland å finne de rette kandidatene, tilbyr vi en rekrutteringsplattform rettet mot europeiske jobbsøkere som, i tillegg til sine faglige kvalifikasjoner, er i stand til å tilpasse og lokalisere dine produkter og tjenester til det globale markedet. Behovet for ansatte som snakker fremmedspråk kan oppstå i tyske startup-bedrifter så vel som i etablerte tyske konserner.