Banen voor Europeanen

Veel Duitse bedrijven zoeken internationale werknemers.
Veel internationale mensen zijn op zoek naar een baan.
Duitse start-ups bieden jaarlijks 1.000 banen - voor heel Europa!

Waarom doen wij dit? Heb je heimwee?

Bedrijven: Plaats hier gratis uw vacatures!

Heeft u vacatures voor internationale kandidaten? Ga uw gang!

Plaats vacature

Heb je heimwee?

Onze tips om je in Duitsland thuis te voelen

Meer informatie


Verscheidene internationale en lokale bedrijven werken samen om een doel te bereiken: de kloof tussen de behoefte aan buitenlandse werknemers en buitenlandse werkzoekenden op zoek naar een baan in Duitsland te overbruggen. Of de bedrijven nou dienstverlener of product retailer zijn, ze hebben allemaal gekwalificeerde aanbiedingen voor Europeanen met een moedertaal die relevant is voor hun bedrijf.

Ondersteund door


Het aannemen van buitenlandse werknemers is heel populair in Europa. Als gevolg van de groeiende interesse in onze buurlanden, het openstellen van de grenzen en het verdwijnen van het werkvisum, reizen Europeanen niet alleen meer, maar verhuizen ook spontaan tussen verschillende landen om werkervaring op te doen en om een nieuwe werkcultuur te ontdekken.

Duitsland is een land met veel mogelijkheden en heeft veel duitse full-time en part-time vacatures. Veel start-up ondernemingen zijn opgericht in Duitsland en zoeken naar internationale werknemers om hun meertalige team compleet te maken. De Duitse start-up scene is toonaangevend in Europa met vestingen in grote steden, zoals Berlijn, Hamburg, Munchen, of Frankfurt. Dynamische steden met veel werkgelegenheid voor buitenlandse werknemers, die een aantrekkelijke keuze zijn voor veel Europese werkzoekenden.

Vacatures in Duitsland bieden hoogopgeleide posities evenals beginnende posities in verscheidenheid van beroepen. U zal vacatures vinden in IT, marketing en communicatie, en nog veel meer.

Het beheersen van de Duitse taal is niet altijd een vereiste, een goed niveau in zowel Engels als in uw moedertaal is wat vaak nodig is in combinatie met uw professionele vaardigheden. U zult veel opties vinden voor Spaanse, Italiaanse en Franse moedertaal sprekers naast vele andere talen uit heel Europa.

Blader door dagelijks geplaatste vacatures die bij uw kwalificaties passen. U kunt de advertenties filteren op taal, om alleen Spaanse, Engelse, Portugese, of Italiaanse banen in Duitsland weer te geven. U zult veel kansen zien voor Europeanen met een moedertaal die concurrerend is op een internationaal niveau.

Duitse werkgevers en Duitse bedrijven zijn meer en meer op zoek naar buitenlandse werknemers die de internationalisering van hun producten en diensten makkelijker kunnen maken. Het wervingsproces echter, kan moeilijk en vervelend zijn omdat de wervingsmiddelen voor Europese werknemers, die human resource managers tot hun beschikking hebben, beperkt zijn en niet altijd efficiënt werken. Om het voor Duitse bedrijven makkelijker en sneller te maken om de juiste kandidaten te vinden in een korte tijd, bieden wij een wervingsplatform gericht op Europese werkzoekenden die, boven hun beroepskwalificaties, uw producten en diensten kunnen aanpassen en een plek geven op de wereldwijde markt. De noodzaak voor de sprekers van een vreemde taal is belangrijk in zowel Duitse start-ups als gerenommeerde Duitse concerns.