Állások európaiaknak

Sok német cég keres nemzetközi háttérrel rendelkező alkalmazottakat.
A világ minden táján sokan keresnek munkát.
A német startupok évente 1000 munkahelyet is kínálnak - egész Európának!

Miért csináljuk ezt? Honvágyad van?

Cégeknek: hirdessék meg állásajánlataikat itt ingyen!

Vannak üres pozíciói nemzetközi diákok számára? Ne habozzon!

Állásajánlat meghirdetése

Honvágyad van?

Tippjeink, hogy otthon érezd magad Németországban

Tudj meg többet


Számos nemzetközi és helyi cég fogott össze egy közös cél érdekében: hogy áthidalják a szakadékot nemzetközi munkaerőre való igényük és a Németországban munkát kereső külföldiek között. Függetlenül attól, hogy a munkáltató egy szolgáltatást nyújt, vagy kereskedő, mindannyiuknak van állásajánlatuk képzett európaiak részére, akik anyanyelv-tudása számít az adott üzletben.

Támogatók


A külföldiek foglalkoztatása virágzik Európán belül. A szomszédos országok iránt növekvő érdeklődésnek, nyitott határoknak és a munkavállalói vízum eltörlésének köszönhetően az európaiak nem csak többet utaznak, hanem professzionális tapasztalatszerzés és egy új munkakultúra megismerésének érdekében nagyobb valószínűséggel döntenek úgy, hogy külföldre költöznek egy időre.

Németország a lehetőségek hazája, rengeteg rész- és teljes munkaidős állást kínálnak itt. Rengeteg Németországban alapított startup keres embereket a világ minden tájáról többnyelvű csapatába. Németország vezeti startup-szcénát müncheni, frankfurti, hamburgi és berlini bázisaival. Ezek a dinamikus városok rengeteg álláslehetőséggel külföldiek részére is nagyon hívogató lehet az európai munkakeresők számára.

A németországi állásajánlatok magasan képzetteknek szóló és belépő szintű pozíciókat is magukba foglalnak mindenféle területről. Kereskedelmi pozíciókat, informatikai lehetőségeket, marketinges, és kommunikációs állásajánlatokat is találhatsz.

Németül beszélni nem mindig követelmény. A jó angoltudás és az anyanyelved az, amit a képesítésed mellé elvárnak. Rengeteg álláslehetőséget fogsz találni spanyol, francia, olasz, vagy bármilyen más anyanyelvű embereknek egész Európából.

Keresgélj a naponta frissülő németországi állásajánlatok között. Bekapcsolhatod a nyelvek szerinti szűrést, hogy csak a spanyol, angol, német, portugál vagy olasz állásajánlatok jelenjenek meg. Rengeteg álláslehetőséget fogsz találni, amelyek olyan európaiaknak szólnak, akik nemzetközi szinten is versenyképes nyelveken beszélnek.

Német munkaadók és német cégek egyre több külföldi alkalmazottakat keresnek, hogy megkönnyítsék termékeik és szolgáltatásaik nemzetközivé tételét. Azonban a toborzási folyamat nehézkes és fárasztó, mert az európai munkavállalók rendelkezésére álló humán erőforrás menedzserek száma korlátozott, és munkájuk nem mindig hatékony. Annak érdekében, hogy könnyebbé és egyszerűbbé tegyük a felvételi folyamatot a nemzetközi cégek számára, megalkottuk ezt az európai munkakereső platformot. Így a cégek rövid idő alatt találhatják meg a számukra megfelelő jelölteket. Az idegen nyelveket beszélő alkalmazottak épp annyira fontosak a német startupok számára, mint a jól működő nagyvállalatoknak.