Jobs til europæere

Mange tyske virksomheder leder efter internationale folk.
Mange internationale folk leder efter jobs.
Tyske start-ups tilbyder 1,000 jobs indenfor et år - for Europa!

Hvorfor gør vi det? Har du hjemve?

Virksomheder: Slå dine jobtilbud gratis op her!

Har du ledige jobs til internationale kandidater? Værsgo!

Slå jobtilbud op

Har du hjemve?

Vores tips til at få Tyskland til at føles som hjem

Lær mere


Adskillige internationale og lokale virksomheder er gået sammen for at opfylde ét mål: at bygge bro mellem deres behov for udenlandske medarbejdere og udenlandske jobsøgere, der leder efter job i Tyskland. Om arbejdsgiveren er tjenesteudbyder eller datailhandler, har de alle kvalificerede jobtilbud for europæere, hvis modersmål er relevant for deres handel.

Støttet af


Udenlandsk arbejdskraft boomer indenfor Europa. Med en stigende interesse i vores nabolande og en mobilitet, der er gjort nemmere takket være åbne grænser samt afskaffelsen af arbejdsvisa, rejser europæere ikke kun mere, de flytter mere spontant til et andet land for at indsamle professionel erfaring og opdage en anderledes arbejdskultur.

Tyskland er et land med mange muligheder og har mange tyske fuldtids- og deltidsjobs at tilbyde. Mange start-up virksomheder, der er grundlagt i Tyskland leder efter internationale medarbejdere til at fuldende deres flersprogede teams. Den tyske start-up scene er førende i Europa med højborg i store byer såsom Berlin, Hamburg, München eller Frankfurt. Dynamiske byer med mange beskæftigelsesmuligheder for udenlandske arbejdstagere er et attraktivt valg for mange europæiske jobsøgende.

Jobtilbud i Tyskland inkluderer højt kvalificerede positioner såvel som begynder-niveau indenfor alle professionelle områder. Du kan finde tilbud om jobs indenfor salg, IT og marketing samt muligheder og jobtilbud indenfor community management.

At tale tysk er ikke altid nødvendigt, et godt niveau engelsk og dit modersmål er normalt alt du behøver at tage med dig, dine professionelle evner inklusiv. Du kan finde mange muligheder for spansktalende, italiensktalende og fransktalende blandt mange andre forskellige modersmål.

Gennemse jobtilbuddene, der dagligt lægges op og som passer på dine kvalifikationer. Du kan filtrere jobtilbuddene efter sprog, så der kun vises fx spanske jobs, engelske jobs, portugisiske jobs eller italienske jobs i Tyskland. Der findes mange muligheder for europæere med et modersmål, der er konkurrencedygtigt på et internationalt niveau.

Tyske arbejdsgivere og tyske virksomheder søger mere og mere efter udenlandske medarbejdere til at muliggøre internationaliseringen af deres produkter og ydelser. Rekrutteringsprocessen kan dog være svær og langtrukken fordi rekrutteringsressourcerne til europæiske medarbejdere der står til rådighed for HR afdelingerne er begrænsede og ikke altid tilstrækkelig. For at gøre det lettere og hurtigere for tyske internationale virksomheder at finde de rette kandidater indenfor en kort tidsperiode, tilbyder vi en rekrutteringsplatform målrettet mod europæiske jobsøgende, der udover deres faglige kvalifikationer er i stand til, at tilpasse og lokalisere virksomhedens produkter og ydelser til det globale marked. Behovet for medarbejdere, der taler et fremmed sprog, kan ligesåvel opstå i tyske start-ups som i veletablerede tyske koncerner.