Θέσεις εργασίας για Ευρωπαίους πολίτες

Πολλές γερμανικές εταιρείες αναζητούν υποψήφιους από το εξωτερικό.
Πολλοί υποψήφιοι από όλο τον κόσμο αναζητούν εργασία στο εξωτερικό.
Οι μικρές γερμανικές εταιρείες προσφέρουν 1000 θέσεις εργασίας το χρόνο - στην Ευρώπη!

Ποιος είναι ο στόχος μας; Σας λείπει το σπίτι σας;

Εταιρείες: Δημοσιεύστε δωρεάν τις αγγελίες σας!

Έχετε κάποια θέση εργασίας για υποψήφιους από το εξωτερικό; Δημοσιεύστε την τώρα!

Δημοσίευση θέσης εργασίας

Σας λείπει το σπίτι σας;

Μερικές συμβουλές για να αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας στη Γερμανία

Περισσότερα


Διεθνείς και τοπικές επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο ένωσαν τις δυνάμεις τους για να γεφυρώσουν το κενό μεταξύ εργοδοτών που αναζητούν υποψήφιους με διεθνή εμπειρία και εργαζομένων από όλο τον κόσμο που αναζητούν μια θέση εργασίας στο εξωτερικό. Σε όποιο τομέα κι αν δραστηριοποιείται η κάθε επιχείρηση, όλες τους προσφέρουν ενδιαφέρουσες θέσεις πρακτικής και αναζητούν υποψήφιους με καλές γλωσσικές δεξιότητες.

Υποστήριξη:


Η κινητικότητα εργατικού δυναμικού ανθίζει στην Ευρώπη. Σήμερα οι Ευρωπαίοι πολίτες όχι μόνο ταξιδεύουν περισσότερο, αλλά συχνά επιλέγουν να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία ή και να εγκατασταθούν μόνιμα σε μια χώρα του εξωτερικού. Η αρχή της ελεύθερης μετακίνησης εντός της Ε.Ε., αλλά και η διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση διεθνούς προσωπικού από τις εταιρείες σημαίνει πως όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι αναζητούν και βρίσκουν ευκαιρίες απασχόλησης μακριά από τη χώρα τους.

Η Γερμανία προσφέρει πολλές ευκαιρίες για πλήρη ή και μερική απασχόληση. Πολλές νεοσύστατες επιχειρήσεις στη Γερμανία ψάχνουν υποψήφιους από άλλες χώρες και δημιουργούν πολύγλωσσες και πολυγλωσσικές ομάδες, ενώ η Γερμανία βρίσκεται στην κορυφή σε ότι αφορά τη σύσταση επιχειρήσεων στην Ευρώπη, που σημαίνει πως πολλά υποσχόμενες εταιρείες ιδρύονται διαρκώς στο Βερολίνο, το Αμβούργο, το Μόναχο ή τη Φρανκφούρτη. Οι πόλεις αυτές είναι μια καλή επιλογή για όσους αναζητούν εργασία στο εξωτερικό, καθώς υπάρχει πάντα ζήτηση!

Η γερμανική αγορά εργασίας προσφέρει θέσεις εργασίας για εξειδικευμένο προσωπικό, αλλά και για νέους επαγγελματίες που θέλουν να αποκτήσουν εμπειρία στον τομέα τους. Θα βρείτε αγγελίες για θέσεις στην πληροφορική, στη διαφήμιση και σε πολλούς άλλους τομείς.

Η καλή γνώση γερμανικών δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Ένα καλό επίπεδο αγγλικών και η μητρική σας γλώσσα μαζί με τις επαγγελματικές σας δεξιότητες ίσως είναι τα μόνο εφόδια που χρειάζεστε για να επεκτείνετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες!Στην πλατφόρμα θα βρείτε πλήθος αγγελιών για φυσικούς ομιλητές ισπανικών, ιταλικών, γαλλικών και πολλών άλλων γλωσσών.

Καθημερινά δημοσιεύονται αγγελίες που ταιριάζουν με τα προσόντα σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο φίλτρο, για να δείτε για παράδειγμα μόνο τις αγγελίες στη Γερμανία που ζητούν ομιλητές ισπανικών, αγγλικών, πορτογαλικών ή ιταλικών. Θα βρείτε πλήθος αγγελιών για ομιλητές όλων των γλωσσών.

Όλο και περισσότερες γερμανικές εταιρείες αναζητούν υποψήφιους από όλο τον κόσμο για να βοηθήσουν με τη διεθνοποίηση των προϊόντων και υπηρεσιών τους. Η διαδικασία εξεύρεσης του κατάλληλου υποψήφιου μπορεί ωστόσο να είναι χρονοβόρα και κουραστική, κυρίως διότι δεν υπάρχουν τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να έρθουν σε επαφή οι υποψήφιοι με τους δυνητικούς εργοδότες. Για να διευκολύνουμε τις γερμανικές εταιρείες που απευθύνονται στο διεθνές κοινό και επομένως χρειάζονται τις υπηρεσίες υποψηφίων από άλλες χώρες, δημιουργήσαμε την πλατφόρμα πρακτικής άσκησης ώστε να βρίσκετε εύκολα και γρήγορα το προσωπικό που θα διεθνοποιήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Τόσο νεοσύστατες, όσο και καταξιωμένες εταιρείες, χρειάζονται πολύγλωσσο προσωπικό και τώρα μπορείτε να βρείτε τον υποψήφιο που θα βοηθήσει την εταιρεία σας να επεκταθεί στη διεθνή αγορά.